dinsdag 28 mei 2013

DIY| dromenvanger

heey

vandaag heb ik dromenvangers gemaakt, Het is heel erg leuk om te doen en helemaal niet zo moeilijk. (als je het eenmaal onder de knie hebt). Ik ga jullie nu laten zien hoe het moet.

nodig
  • wol (in de kleuren die je wilt)
  • een schaar
  • spelden
  • grote ringen. (je kan oude armbandjes gebruiken of speciale ringen voor dromenvangers kopen).
  • kralen (om je dromenvanger mee te versieren)
stap1    
pak de kleuren wol die je leuk vindt en begindoor van de grote bol wol een klein bolletje wol te maken. Want dan gaat het omwinden van de ring makkelijker. Pak daarna de ring en knoop het wol eraan vast. Dan ga je de ring omwinden met het wol.Ga net zo lang door tot heel de ring omwonden is met wol. Zorg er wel voor dat je het strak doet. ALs je klaar bent knoop je de wol weer  vast aan het begin.




stap 2     
Dan pak je weer een ander kleurtje wol en een speld een begin je er weer mee om een klein beetje wol om de speld te wikkelen. dan  gaat het gewoon veel makkelijkenr. daarna knoop je de wol aan de ring vast. Dan komt eigenlijk het moeilijkste gedeelte van de dromenvanger (maar als je het eenmaal onder de knie hebt is het makkelijk). Oké. Je knoopt het wol dus vast en je gaat ermee onder de ring. Dan maak je een soort van knoopje en zet je hem vast. Zorg er wel weer voor dat je het strak aantrekt.  Ik denk dat het op de foto's duidelijker is.




En zo ziet het eruit als je even bezig bent. Je gaat er trouwens mee door tot je ring vol is.

En zo ziet het er uit als hij helemaal vol is. Je kan in het midden een kraal doen zoals ik gedaan heb, maar dat hoeft niet persé.

stap 3    
je kan nu gaan beginnen met het versieren van je dromenvanger. Je kan ervanalles mee doen. Dank aan touwtjes aan de onderkant kraaltjes en nog veel meer. Laat je fantasie maar de vrije loop. Een paar inspiratie dingen.

                                                   veel plezier met dromenvangers maken                                    
                                                   stay strong, be yourself and be creative.
                                                                            xxxjes kyra

Geen opmerkingen:

Een reactie posten